Ofte Stilte Spørsmål

Det er alltid noen spørsmål og bekymringer rundt apotek eller mellommenn på dette området. Dette gjelder også apoteknorge.com, mekleren mellom kunder eller pasienter og profesjonelle leger samt apotek for enkel bestilling av medisiner hjemmefra. Av denne grunn har vi listet opp noen av de viktigste og ofte stilte spørsmålene og besvart dem i detalj nedenfor.

Kan jeg også bestille reseptbelagte medisiner fra apoteknorge.com?

Ja, du kan også bestille reseptbelagte medisiner, fordi vi samarbeider med sertifiserte EU-leger. Når du har sendt oss en forespørsel, vil vi videresende den til en av våre partnerleger. Han vil undersøke den enkelte sak i detalj og vurdere hvor mye av medisiner du virkelig trenger. Denne informasjonen blir deretter videresendt direkte til et av våre partnerapotek, som igjen tar seg av leveringen til ditt hjem. Så du kan se at ved hjelp av et veldig enkelt system, selv å bestille reseptbelagte medisiner er ganske lovlig og enkelt. Veldig viktig og kvasitivt grunnlag for dette er selvfølgelig den profesjonelle behandlingen eller rådene fra en av våre partnerleger, som tar nok tid for hver enkelt ordre og dermed også for hver enkelt kunde.

Hva er fordelene ved å bruke apoteknorge.com?

Bruken av apoteknorge.com-tjenester er veldig allsidig. Svært viktige fordeler er enkelhet i bruk. Fordi alle bestillinger og henvendelser ganske enkelt blir utført og fullført online. Du trenger ikke lenger å gå til legen for å få resept, som du da må løpe til apoteket for å kjøpe den foreskrevne medisinen. Med apoteknorge.com får du alt fra én kilde, fordi ikke bare ordren, men også supporten så vel som tjenesten til våre kunder blir håndtert og utført direkte av oss. Bare de spesifikke behandlingsprosessene utføres av en av våre anerkjente EU-leger, og de bestilte medisinene blir sendt av et av våre partnerapotek, med en EU-merkelapp. Alt er enkelt og veldig praktisk.

Spesielt for eldre mennesker er dette en optimal løsning, fordi de vanligvis ikke er så mobile lenger og er redde for de mange måtene for legen og apoteket. Med noen få klikk på apoteknorge.com vil du motta bestillingen din direkte til ditt hjem. Du vil bli ivaretatt og informert når som helst. Vi jobber sammen med trente leger og erfarne apotek, der ditt velvære kommer først.

Men også for yngre mennesker, som har det veldig travelt, tilbyr vi

Apoteknorge.com kontakten for helseproblemer og medisinske ordrer. Du kan raskt, enkelt og direkte velge medisiner du trenger, bestille det og få det levert direkte til ditt hjem. Bestillingsprosessen tar bare noen få minutter, og leveringen din ankommer vanligvis i løpet av få dager.

Er mine fortrolige og personlige data trygge på apoteknorge.com?

Ja, dataene dine er alltid trygge og sikre. Dine data vil verken bli publisert eller vilkårlig sett eller brukt. Etter din forespørsel videresender vi dataene til en av EUs leger, som tar en beslutning basert på dem, hvilke medisiner som er egnet og hvilke som ikke er det. Men selvfølgelig trenger han også noen personopplysninger, som er åpenbare for alle. Imidlertid håndterer den behandlende legen din data veldig nøye. Dataene blir deretter videresendt til et av våre partnerapotek. Disse bruker dataene da for riktig levering av bestillingen din. Av denne grunn er det bare relevante data som blir sett på. Imidlertid blir ikke alle data gitt videre åpent og sikkerhetskopieres ikke lenger et sted. Personvern og datasikkerhet er også veldig viktig for oss når det gjelder frakt. Derfor blir alle bestillinger levert i en nøytral og sikker emballasje, slik at ingen kan se innholdet i forsendelsen før du pakker ut bestillingen hjemme.

Som du kan lese, er beskyttelsen så vel som sikker og riktig håndtering av dine personopplysninger veldig viktig for oss. Av denne grunn er vi også forpliktet til retningslinjene for databeskyttelse, som du også kan lese på apoteknorge.com. Dette er fokuset i det daglige arbeidet vårt som tjenesteleverandører og mellommenn, samt kundenes tilfredshet gjennom hele tiden på apoteknorge.com. Like viktig som helsen din er beskyttelsen av dataene dine og tilfredsheten med bruken av dem.

Hvordan fungerer leveringsprosessen etter bestilling?

I utgangspunktet har apoteknorge.com ikke mye å gjøre med selve leveransen. For etter at vi har fått søknaden og ordren sjekket av en lege, blir de viktige dataene for ordren sendt videre til et av våre partnerapotek med EU-merkelapp. De pakker deretter de bestilte og utvalgte medisinene i en leveringskartong og forbereder seg på levering. Adressen sitter fast på den nøytrale pakken, og alt er riktig frankert. Etterpå overtar en erfaren leveringstjeneste i det respektive landet leveransen til deg som kunde.

Men vi er heller ikke helt ute av apoteknorge.com. Selv om nettapoteket først og fremst tar seg av frakt og levering til leveringstjenesten, kan du få tilgang til bestillings- og leveringsdataene via nettstedet vårt. Ikke bare kan du se disse når som helst, men du kan også spore gjeldende status og beliggenhet for forsendelsen din ved å bruke Spor og spor, en spesiell sporingsfunksjon. Dette lar deg ikke bare vite hvem som sender og leverer pakken din, men også når den kommer.

Hvor stort er sortimentet på apoteknorge.com?

Vårt sortiment og produktsortiment på vår hjemmeside er veldig stort og bredt. For eventuelle klager, sykdommer eller helseproblemer, bør du derfor finne et passende produkt eller medisin. Ved hjelp av et enkelt valg kan du ta en rask beslutning og bestille de valgte medisinene direkte.

Det nøyaktige utvalget av produkter avhenger imidlertid av nettapoteket vi jobber med. Vi viser tross alt bare miniatyrbilder på nettstedet vårt. Deretter bestemmer nettapotekene vi sender ordrene til via de respektive EU-legene hvilket produkt som faktisk skal sendes hjem til deg. Imidlertid har vi alle høye kvalitetsstandarder, fra nettstedet vårt og teamet vårt til våre partnerleger og online apotek.

Imidlertid kan du som kunde også påvirke vårt utvalg. Hvis du har et produkt i tankene som du ønsker å bestille hos oss, bare send oss ​​en kort melding. Vi vil ta vare på dine ønsker og sjekke om vi kan implementere dem. Vi kan dessverre ikke garantere at vi faktisk kan implementere dine ønsker, men vi gjør vårt beste.

Høykvalitets Medisiner

24/7 kundeservice