Impotent på grunn av nyreskader

Hvis nyrene blir syke, dette har forferdelige konsekvenser i vår organisme, som er hvorfor det er viktig å diagnostisere en slik sykdom tidlig.

Nyrene er ansvarlig for å avgifte kroppen vår, er denne oppgaven overtatt av glomeruli, som er små blodkar emballasje som sitter i sine hundrevis av tusenvis på den ytre veggen av nyre. De har et filter som filtrerer ut alle uønskede stoffer, som for eksempel giftstoffer, fra den røde livsnerven. Fra den overflødige rester som er igjen etter filtrering, det primære urin er dannet, som nyrer så logisk produsere urin.

Rengjøring av forurenset blodet kan bare gjøres hvis det er ingen forstyrrelse av nyrene. Miljøgifter, noen grupper av legemidler og også sykdommer er i stand til å skade nyrene og dermed forårsake nyre sykdom, som i det lange løp fører til nyre skade eller nyre svikt.

Mer vev til en nyre er ødelagt, dårligere og tregere blodkar wraps rense forurenset blod, resultatet er langsom og gradvis forgiftning av kroppen vår.

Symptomer på nyresykdom

De første symptomene som vises er hovedsakelig en konstant følelse av tørst og et konstant behov for å urinere. Hvis blodet ikke rengjøres fullstendig gjennom nyrene, giftstoffer og skadelige stoffer i blodet vil øke. De delene av den syke nyrer som fortsatt funksjonell må derfor gjøre den samme jobben som en fullt funksjonell nyre, på grunn av denne situasjonen, betydelig mer væske fjernes fra blodet. På grunn av skader på nyre, nyre er ikke i stand til å konsentrere seg den primære urin, slik at mer vann i urinen og trang til å urinere er sterkere.

Hvis sykdommen utvikler seg videre, denne situasjonen endrer seg, kroppen inneholder for mye vann. Nyrene er så hardt skadet at de neppe produsere urin og derfor logisk ikke mer vann. Konsekvensene av dette er i stigende blodtrykk, væskeansamlinger i vevet, ødemer – hevelser under huden.

Skade forårsaket av nedsatt nyrefunksjon

Når nyrene ikke lenger utslipp av skadelige stoffer fra kroppen, kan de føre til uopprettelig skade på kroppen, men først organer er påvirket i sin funksjon. Den starter på huden og, avhengig av alvorlighetsgraden av forgiftningen, når det kardiovaskulære systemet og det sentrale nervesystemet i en svært kort tid. Den resulterende symptomer er oppført her:

  1. Tap av appetitt
  2. Kvalme med oppkast
  3. Kløe
  4. Tretthet
  5. Dårlig ånde med urin lukt
  6. Gul misfarging av huden
  7. Impotens
  8. Muskel svakhet

Men disse symptomene er bare en del av sykdommen, siden den nyrer utfører også andre viktige funksjoner, sykdommen er så farlig. Produksjon av messenger stoff erytropoietin foregår også via nyrene, det er guds budbringer stoff som er ansvarlig for dannelsen av røde blodlegemer. Hvis du på et tidspunkt det ikke lenger tilgjengelig i tilstrekkelige mengder, en blod-mangel vil skje i den berørte pasienten, som kan bare bli kompensert for ved administrering av blod reserver.

Utvikling av erektil dysfunksjon, er også et ytterligere problem hos mennesker med eksisterende nedsatt nyrefunksjon, på grunn av en avleiring av skadelige stoffer i disse blodårene, blodomløpet i penis mangler, og ereksjon er vanskelig å vedlikeholde. Når du går til legen din, han kan fortelle deg om det er fornuftig i ditt tilfelle å bruke en styrke pille som generic Levitra å få ereksjon igjen. Spesielt Levitra Generisk er en av de foretrukne legemidlene, fordi den har relativt få bivirkninger og ikke belaster kroppen for mye med andre skadelige stoffer.

Årsakene til kronisk nyresykdom

Det kalles kronisk nyresvikt når en sluttfasen av nyresykdom som har skjedd, flere av som finnes, med de mest sammensatte årsaker. Den vanligste trigger er nyre sykdom forårsaket av diabetes mellitus, som står for om lag 35% av alle tilfeller. I tilfelle av kreft eller visse autoimmune sykdommer, en betennelse av nedsatt corpuscles skjer, vil denne betennelsen også massivt reduserer ytelsen av nyrer, en sykdom sats på 15% er knyttet til denne grenen. En ytterligere ca 10% av pasientene som blir syke har en misdannelse på begge nyrer, der cyster har dannet på nyrene.

Behandling av kronisk nyresvikt

Det er i prinsippet bare 2 måter å behandle dette kliniske bildet, er behandling med medisiner for å kurere sykdom og symptomer. Med dette konservativ behandling, det er bare om å forhindre en ytterligere forverring av nyrefunksjon. På grunnlag av tidligere sykdommer, det er bestemt hvilken vei som er tatt i terapi.

For eksempel, i tilfelle av en nyre sykdom forårsaket av diabetes mellitus, diabetisk bør derfor justeres til en god blod sukker nivå. Hvis pasienten også har høyt blodtrykk, selvfølgelig, blodtrykkssenkende medisiner er foreskrevet.

Den andre måten er regelmessig dialyse eller nyretransplantasjon.

Høykvalitets Medisiner

24/7 kundeservice