Impotent etter prostataoperasjon

Prostata kirurgi betyr en stor intervensjon i en manns kropp, et stort antall av disse drives på er impotent eller har inkontinens etter operasjonen. For mange menn er det et stort sjokk når de ikke kan få ereksjon etter en vital prostata kirurgi. For de fleste av de personer som har gjennomgått kirurgi, men det er løsninger som på en pålitelig måte hjelpe dem til å få ereksjon igjen.

Hvorfor impotent etter prostata kirurgi?

For å forstå hvordan prostata kirurgi fungerer, er det nødvendig å forstå hvordan prostata kirurgi fungerer. I prostata kirurgi, prostata er avansert millimeter ved millimeter for å beskytte og vedlikeholde elektriske ledninger, som er veldig mange i dette området. Operasjonen, som tar ca 2-3 timer, er vanligvis utføres som følger. Operasjonen foregår via nedre del av magen og kirurgen første fjerne lymfeknuter, så prostata med prostata kapsel er fjernet. Neste trinn er fjerning av sædblærene og andre lymfeknuter. Den endelige prosedyren inne i det opererte området er suturering av urinrøret til halsen av blæren for å gjenopprette full-funksjon, en fast blære-kateter er også brukt.

Den vanligste årsaken til impotens etter prostata kirurgi er en skade eller kutting av nerve trakter under operasjonen. Det er også tall som viser en skremmende generelle bildet. Etter operasjonen, 70% av ereksjonsproblemer drives på har oppstått, rundt 52% har mindre eller ingen interesse for sex, og ytterligere 15% bli inkontinent.

Det er en økende oppfatning blant leger at mange av operasjonene er ikke riktig. En nærmere kontroll av iøynefallende pasienter ville gjøre mange en operasjon unødvendig. Den Amerikanske helsemyndigheter har en motsetning holdning til dette, at de bestemte seg i 2011 for å avskaffe PSA-screening for friske menn. De tror at mange små naturlige variasjoner er normal og har tidligere ført til unødvendig kirurgi for mange pasienter.

Denne oppfatning støttes av statistiske undersøkelser; i Norge, rundt 20 tilfeller per 10 000 mennesker ble drevet på i 2010. Tallene fra USA er lavere og fortsette å falle, med bare 5,6 tilfeller per 10 000 menn etter å ha blitt operert. Imidlertid, antall døde menn med prostatakreft er nesten identisk i begge land.

Hva kan jeg gjøre for å gjenvinne min styrke?

Den første måten å komme tilbake til en normal sex-livet er å utøve vevet i penis. Dette betyr at vi begynner å seksuelt stimulere dem så tidlig som mulig, slik at blodsirkulasjonen i vevet er vanlig. Fysioterapi under veiledning av en fysioterapeut, som inkluderer bekkenbunnen trening og andre nyttige øvelser, vil også hjelpe deg med å få din erektil funksjon.

Det er helt forståelig at en ikke-fungerende erektil funksjon blir et stort problem postoperativt. Fra din helseforsikring selskap eller til og med på et rehabiliteringssenter mål, det er alltid forelesningene som tilbys som behandler erektil dysfunksjon, avgjøre for deg selv hva som er riktig vei for deg.

Mange av de pasienter som har lidd en styrke lidelse som et resultat av prostata kirurgi ty til medikamenter som tilhører PDE5-hemmeren klasse. Slike stoffer som Kamagra Oral Jelly er ofte kjøpt over disk. Det er ingen grunn i det hele tatt mot å ta Kamagra Oral Jelly, men bør du først snakke med legen din om dette legemidlet er 100% egnet for deg.

Mange av mennene påvirket også bruke en vakuumpumpe for å få en ereksjon. Denne fremgangsmåten fungerer relativt godt og trygt for mild nerve skade, men er ikke vellykket for mer alvorlig nerveskade fordi ereksjonen kan opprettholdes. En annen metode, som kan være smertefulle, er vevet autoinjection terapi. Her, et stoff som er injisert sidelengs inn i erektilvev av penis, de første gangene det tar fortsatt mye arbeid, men suksessen taler for seg selv. Noen leger sverger ved denne behandlingen, og mener at det er den mest effektive metoden fordi det bringer den aktive ingrediensen direkte på det berørte området.

Andre tiltak som har en støttende effekt

Som allerede nevnt ovenfor, funksjonelle fysioterapi er et veldig bra tiltak, for å oppnå raske resultater, inkludert vann og varme applikasjoner. Medfølgende fysioterapi og sport som styrke utholdenhet bør praktiseres, og dermed styrke immunforsvaret på samme tid. En svært populær utholdenhet sport er sykling, men du bør unngå det til den helbredende prosessen er veldig komplett, og du får grønt lys fra legen din for å gjenoppta denne sporten.

Et annet tiltak som bør være en selvfølge etter en så alvorlig sykdom er å slutte å røyke. Røyking har vist seg å svekke immunforsvaret og bidrar til å gjøre sykdommer bryter ut raskere.

En målrettet endring i kosthold, betale mer oppmerksomhet til å spise sunn mat, også akselererer den helbredende prosessen på en bærekraftig måte.

Høykvalitets Medisiner

24/7 kundeservice