Artikler

Prostata klager: prostata - sår flekk av mannen

Prostata (også kjent som prostata) er den delen av det mannlige kjønnsorgan, som ofte bare i betraktning når det er bokstavelig talt ikke lenger fungerer.

Problemer med prostata ofte blitt merkbart først gjennom ubehag ved vannlating. Noen menn føler også abdominal smerte, som kan være indikasjoner på en sykdom - mer presist, det kan tyde på en forstørret prostata.


Overgangsalderen hos menn: symptomer og hjelpe i løpet av ufrivillig barnløshet

I kvinner vi vet det, og har kanskje allerede opplevd det: mellom 40 og 50, kvinnelig hormon balanse gjennomgår en grunnleggende endring. Disse endringene føre til en rekke klager i kvinner (hetetokter, humørsvingninger, søvnforstyrrelser, etc.), som har vært behandlet i flere tiår med hormonbehandling.


Impotent etter prostataoperasjon

Prostata kirurgi betyr en stor intervensjon i en manns kropp, et stort antall av disse drives på er impotent eller har inkontinens etter operasjonen. For mange menn er det et stort sjokk når de ikke kan få ereksjon etter en vital prostata kirurgi. For de fleste av de personer som har gjennomgått kirurgi, men det er løsninger som på en pålitelig måte hjelpe dem til å få ereksjon igjen.


Impotent på grunn av nyreskader

Hvis nyrene blir syke, dette har forferdelige konsekvenser i vår organisme, som er hvorfor det er viktig å diagnostisere en slik sykdom tidlig.

Nyrene er ansvarlig for å avgifte kroppen vår, er denne oppgaven overtatt av glomeruli, som er små blodkar emballasje som sitter i sine hundrevis av tusenvis på den ytre veggen av nyre. De har et filter som filtrerer ut alle uønskede stoffer, som for eksempel giftstoffer, fra den røde livsnerven. Fra den overflødige rester som er igjen etter filtrering, det primære urin er dannet, som nyrer så logisk produsere urin.


Impotent på grunn av spinal skade

En årsak til erektil dysfunksjon eller impotens kan være en sykdom i ryggraden. Intervertebral plater, som fungerer som en buffer mellom ryggvirvel ledd, er brukt opp over mange år, i nesten hver eneste person. Men også vertebrale ledd viser klare tegn på slitasje i alderdommen. Dette naturligvis fører til problemer med ryggraden, begrenset utvalg av bevegelse og i de mest ekstreme tilfeller kan det føre til lammelse, tisse eller impotens.


Mer kraftig under sex med testosteron gel?

Det er vel kjent at folk i gammel alder, hormon produksjonen avtar. Dette påvirker både kvinner og menn. Ett produkt som har blitt brukt mer og mer i de siste årene for å gjenopprette en testosteron mangel på menn i alderen er testosteron gels. De er enkle å bruke og enkel å få på resept. Men ikke bringe noe til brukeren, vi samler informasjon her for å gi deg et nøyaktig bilde av testosteron gels.


Ereksjon problemer på grunn av anabole steroider

Som mann ikke ønsker å ha dem “imponerende muskler” til å få dem, flere og flere mennesker er å snu til anabole steroider. Får anabole steroider er ikke veldig komplisert, ofte er det handlet blant kroppsbyggere i treningssentre eller i det minste få en pålitelig kilde som er nevnt. Hvis du ikke kan få stoffet på denne måten, det er fortsatt internett, etter et kort søk vil du finne det.


Impotent på grunn av sirkulasjons problemer

Om 33% av alle personer over 60 år har vedvarende erektil dysfunksjon, i aldersgruppen 40-49 år er det om lag 11%. Urologer som omhandler dette emnet forvente et høyere antall rapportert tilfeller, fordi for mange av sine pasienter impotens er et tema de ikke-adresse. I mange tilfeller støtte er mulig, men ikke å ta opp problemet kan ofte gjøre situasjonen verre.

Høykvalitets Medisiner

24/7 kundeservice